Over Schadenet Driessen

Schadenet Driessen is al vanaf 1976 actief in de schadeherstelbranche en is gespecialiseerd in schadeherstel van alle automerken. Schadenet Driessen is een schadeherstelbedrijf met FOCWA erkenning en behoort hierdoor bij de top van schadeherstelbedrijven in Nederland. Wij zijn aangesloten bij bijna alle grote verzekeringsmaatschappijen waardoor u bij ons aan het juiste adres bent voor kleine en grote autoschades. Door onze sterke samenwerking met verschillende merkdealers in Eindhoven zijn wij door diverse importeurs geselecteerd om erkend schadeherstel uit te voeren onder voortdurende ondersteuning van de dealer.

Het team van Schadenet Driessen, bestaande uit ruim 40 vakmensen, heeft slechts één doel voor ogen: het snel en vakkundig afhandelen van uw autoschade. Na een aanrijding is één telefoontje met onze receptie (040 264 65 86) voldoende voor de afwikkeling met uw verzekeraar, een vakkundig herstel en gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie. Dit geldt voor alle merken personenauto’s én bedrijfswagens (vervangende bedrijfswagen beschikbaar). U behoudt daarbij de fabrieks- en waardegarantie op uw auto. Om u een optimale service en een zo kort mogelijke hersteltijd te bieden, heeft Schadenet Driessen alle faciliteiten voor gecompliceerde reparaties zelf in huis. Schadenet Driessen is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd volgens de branchenorm van schadeherstellers. De vestiging in Helmond fungeert als servicelocatie. U kunt hier niet terecht met een leaseauto waarvan het contract expireert. Voor schadeherstel kunt u hier wel terecht: u kunt hier uw voertuig af leveren waarna wij deze transporteren naar Eindhoven waar het schadeherstel plaats zal vinden. U kunt uw auto hier ook uiteraard weer afhalen.

Al onze voordelen op een rijtje:

 • FOCWA erkenning;
 • Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen;
 • Gespecialiseerd in het schadeherstel van alle automerken;
 • Snelle service doordat wij alle faciliteiten zelf in huis hebben;
 • Samenwerking met verschillende merkdealers;
 • Gratis vervangend vervoer;
 • U behoudt fabrieks- en waardegarantie op uw auto na onze service;
 • ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd;
 • Service met een glimlach, altijd.
Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

 1. Meld uw schade
 2. Voeg foto's toe
 3. Maak direct een afspraak