Lakschade?

Uw auto loopt gemakkelijk lakschade op. U raakt een paaltje, een winkelwagentje raakt uw auto of u gaat met uw sleutels langs de lak. Eeuwig zonde. Lakschade is gelukkig ook zeer goed te herstellen. 

Lakschade door vogelpoep?

Iedereen heeft dit al wel eens meegemaakt: net de auto gewassen en binnen een dag zit er al weer een lelijke, smerige zwartwitte flats op uw mooie glimmende lak. Vogelpoep: erg vervelend en slecht voor uw lak!

Veel mensen denken dat dit zou komen door giftige, schadelijke of bijtende stoffen in de vogelpoep. De oorzaak daarentegen is dat de lak van uw auto 'leeft'. Tijdens temperatuurverschillen, zet de lak van uw auto uit en krimpt vervolgens weer in. Dit is onzichtbaar voor het blote oog. Behalve als er op een bepaalde plek vogelpoep zit of heeft gezeten. Dan blijft er een doffe plek achter op de autolak.

Lakschade laten repareren?

U kunt bij ons terecht voor het repareren van lakschade. Dit kan in sommige gevallen door middel van spotrepair. In andere gevallen zullen we het gehele gedeelte van de auto spuiten. Schadenet Driessen beschikt over de meest moderne apparatuur waarmee we iedere kleur en soort lak exact na kunnen maken zodat er geen kleurverschil ontstaat.

Contact | Maak een afspraak | Start de schadecalculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak