Koplampen

Heeft u last van doffe of verweerde koplampen? Weersinvloeden - waaronder UV-straling, zure regen en pekel - hebben een grote invloed op de coating van koplampen, waardoor de koplampen dof worden. Er ontstaan kleine krasjes in het plastic en er ontstaat een grauw laagje over de koplamp waardoor er minder licht doorgelaten wordt. Naast het feit dat u minder zichtbaar bent in het verkeer kan dit gevolgen hebben voor de APK-keuring. Neem dus geen risico en onderneem tijdig actie.

Koplampen polijsten

Laat uw koplampen polijsten zodra deze mat, verweerd en vergeeld zijn. Het polijsten van koplampen is erg belangrijk voor de veiligheid van uw auto. Schadenet Driessen is tevens expert in het vervangen van koplampen. Koplampen polijsten heeft onze voorkeur vanwege het feit dat u op deze manier uw auto minder lang hoeft te missen.

Meer informatie over doffe koplampen

Wilt u meer informatie over doffe koplampen, koplampen afstellen en/of koplampen polijsten? Neem dan contact op met Schadenet Driessen in Eindhoven of Helmond. Wij werken met een team vakbekwame autoherstellers die te allen tijd voor u klaar staan.

Contact | Maak een afspraak | Start de schadecalculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak