Bumperschade

Bumperschade is een van de meest voorkomende soorten schade aan de auto. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren (vaak onbewust) bij het inparkeren van de auto. Bumperschade geeft een smet op het uiterlijk van de auto en kan de lak aantasten, waarbij roest een grotere kans heeft om te ontstaan. Het is belangrijk dat bumperschade vakkundig hersteld wordt door een vakman met de juiste expertise om de auto er weer als nieuw uit te laten zien. Schadenet Driessen heeft dit soort vakmensen in huis. Vakmensen die jarenlange ervaring hebben op het gebied van bumperschade en het herstel hiervan.

Schade aan kunststof bumpers

Uiteraard is het bij Schadenet Driessen ook mogelijk om kunststof onderdelen van de bumper te laten repareren. Met moderne methodes worden zowel krassen als deukjes en scheuren weggewerkt. Vaak wordt hierbij een systeem gebruikt waarbij het kunststof als het ware weer aan elkaar gelast wordt, zonder dat hierbij zwakke plekken ontstaan. Zo is er voor ieder type bumperschade een doeltreffende oplossing.

Contact | Maak een afspraak | Start de schadecalculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak